Havuç Topları |
Havuçlarımızı yıkayıp, uçlarını kesin ve dış kabuğunu hafiften bıçakla sıyırın. Temizlediğimiz havuçları ister rende isterseniz de robot yardımıyla püre haline getirin. Püre haline getirdiğimiz havuçları bir tencereye aktarın, üzerine de margarini ve toz şekeri ekleyip ocağın altını yakın. Yaklaşık 10-15 dakika suyu çekene kadar pişirin. Pişmeye devam eden havuçların üzerine petibör bisküvileri ezerek aktarın.
Tarçını ve cevizi de ekleyip ocağın altını kapatın. Bisküviler ezilene kadar karıştırın. Soğuduktan sonra elimizi hafiften yağlayıp karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp, avuç içimizde yuvarlak toplar haline getirin. Topları hindistan cevizine batırarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Рубрики: | Готовим/Выпечка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |