Пятница, 30 Июля 2010 г. 23:08
+ в цитатник
MALZEMELER:
3 adet orta boy kabak
2 su bardağı süzme yoğurt
2 diş sarımsak
1 büyük kuru soğan
1/2 kahve fincanı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tuz
5-6 dal dereotu
biraz karabiber ve kırmızıpulbiber
YAPILIŞI:
Kabakları soyup rendeleyin soğanıda küp küp doğrayın.Bir tencereye zeytin yağ koyup soğanları biraz kavurun sonra kabakları suyunu sıkarak katın sarımsakları doğrayın tuz karabiber katıp kabaklar yumuşayana kadar kavurun ben on dakika kadar kavurdum daha sonra derin bir kaseye alıp kabakların soğumasını bekleyin kabaklar soğuyunca süzme yoğurtla karıştırın dereotu doğrayıp servis tabağına alın kırmızı pulbiber ve dereotu ile süsleyip servis yapın.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-