Пятница, 30 Июля 2010 г. 23:05
+ в цитатник
MALZEMELER:
1 kavanoz mantar (400 gr.kadar)
1 küçük havuç
1 kutu mısır
2 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
4 adet salatalık turşusu(kornişon)
biraz yeşil zeytin
bir tutam dereotu
zeytinyağ
limonsuyu
biraz lahana turşusu
tuz
YAPILIŞI:
Mantarları yıkayıp istediğiniz kalınlıkta doğrayın.İçine bir kutu mısırı katın ,havucu soyup rendeleyin.Salatalık turşusunu doğrayıp ,çekirdekleri çıkarılmış yeşil zeytinleri katın ,dereotunu kıyıp karışıma ilave edin.Kırmızı biber ve yeşil biberleri doğrayıp lahana turşusunuda jülyen jülyen kıyın istediğiniz miktarda yağ,limonsuyu ve tuz ekleyip iyice karıştırıp servis yapın.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-