ISPANAK KAVURMASI |
yarım kg.ıspanak
1 adet kurusoğan
4 yemek kaşığı zeytinyağ
bir tatlı kaşığı tuz
1 adet kesmeşeker
3 kaşık süzme yoğurt
2 diş sarımsak
üzeri için tereyağ ,kırmızıpulbiber
Yapılışı:
Ispanakları yıkayıp saplarını ayırıp doğrayın bir kenarda beklesin.Soğanı küp küp doğrayıp sıvıyağda öldürün.Daha sonra ıspanakları koyup kavurun tuz ,şeker ilave edip pişince altını kapayın.Soğuyunca sarımsaklı yoğurt döküp üzerine kızdırılmış pulbiberli tereyağ gezdirin.Servis tabağına alın
Рубрики: | Готовим/Meze и салаты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |