Пятница, 30 Июля 2010 г. 22:22
+ в цитатник

400 gr. dondurulmuş karides
1 adet büyük kuru soğan
1 adet büyük domates
2 adet sivribiber
4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
1 diş sarımsak
tuz
karabiber
kırmızıpulbiber
üzeri için iki kibritkutusu kadar taze kaşar
YAPILIŞI:
Bir tencereye sıvıyağ koyup piyazlık doğranmış soğanları yağda biraz öldürün.
Kabukları soyulup küpküp doğranmış domatesleri ve ince kıyılmış sivribiberleri de katıp bir kaç dakika daha pişirin.Dondurucudan çıkarıp biraz çözdürüp yıkadığınız karidesleri katıp sarımsağı doğrayın.Tuz,karabiber,kırmızıpulbiber katıp yarım çay bardağı su ekleyip beş dakika kadar pişirip karidesleri güvece
alın üzerine kaşar rendesi katıp üzeri kızarana kadar 200 derecedeki fırında pişirin

-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-