Вторник, 15 Июля 2014 г. 23:09
+ в цитатник
Prieš kelerius metus jau dalinausi šiuo receptu, bet va, nesusilaikiau ir aprašinėju jį vėl.. vakar lipdžiau virtinukus su mėlynėmis ir kaip mažas vaikas vėl džiaugiausi tešla.. Virš šimto virtinukų lipdžiau lengvai, niūniuojant, nevargstant, nesikeikiant ir neburnojant, atseit \"dešimt metų daugiau nesulauksit..\"... tešla pavyksta VISADA ir NIEKADA lipdant netenka nervytis :))
Receptas:
2 tryniai
2 šaukštai aliejaus
žiupsnelis druskos
maždaug 2 - 3 stiklinės miltų
Šiltas vanduo
Į 250 ml stiklinę sudėkite du trynius, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų ir iki stiklinės viršaus pripilkite šilto vandens, išmaišykite. Į dubenį persijokite dvi stiklines miltų (paprastai tikrai užtenka, na kartais jaučiu, kad dar šiek tiek reikia...tikrai jaučiu :)))) supilkite trynių – vandens makalūzę ir minkykite.. paskui duokite tešlai pabrinkti, pabręsti bent pusvalanduką (аš valandą - dvi laikau susukus tešlą maišelyje šaldytuve)..
Ėmus tešlą kočiot suprasite, kodėl ją taip giriu – ji minkšta, elastinga ir be proto smagi..:)))
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-