-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Bobyshey

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 14.12.2009
Записей: 510
Комментариев: 127
Написано: 690


Sweet & Soure cod

Суббота, 25 Июня 2011 г. 21:06 + в цитатник

Ingredients

2 skinless cod fillets
2 Tbsp tomato sauce
1 Tbsp sugar
1 tbsp mango chutney
1 tbsp vinegar
225 tinned pineapple in juice
1/2 green pepper
1/2 onion cubes
1 tbsp oil
1 tbsp cornflower
Serves 2

Method

1. Place cod & oil on round oven tray and season, put in halogen oven on high rack 240c for 6 mins turning once.
2. In a bowl add tomato sauce, sugar,mango chutney, vinegar, pineapple, green pepper, onion & cornflower (pre- mixed with a little cold water).
3 Mix well then pour over the cod and cook for a further 10 mins stirring twice.

Can also be done with chicken, sauce is really nice.

Рубрики:  Halogen oven
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку