-Рубрики

 -Фотоальбом

Посмотреть все фотографии серии Общая
Общая
20:17 27.02.2012
Фотографий: 1
Посмотреть все фотографии серии колеги
колеги
03:00 01.01.1970
Фотографий: 0

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в anytka74

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 26.02.2012
Записей: 1028
Комментариев: 15
Написано: 1049


пляцки

Среда, 29 Августа 2012 г. 22:13 + в цитатник
6 яєць збити з
1 стк. цукру
+ 1 стк. борошна
5 ст.л. какао
1 ст. л. порошку
Яйця збити з цукром + все решта,добре вимішати і пекти в тортівниці.
В охолодженого коржа зрізати верхівку,вибрати середину,викласти крем,накрити верхівкою і залити шоколадом.
Крем;
300 гр. масла
1 б.згущонки сирої
крошки з торта
вишні(залиті спиртом чи горілкою)
Це рецепт в оригіналі,я робила трохи по-іншому.
Спекла в прямокутній формі три бісквітні коржі з какао.(пекла бісквіт на 4 яйця у формі 35*35)Один корж подрібнила і додала до крему.Крем робила з масла збитого з пудрою + мочені вишні.
Сирник "Зебра"
Необхідні продукти:
Тісто:
Яйця - 1 шт
Цукор пудра - 1/4 скл
Сметана - 2 ст. л.
Какао - 1 ст.л
Мука - 1 скл
Сода - 0,5 ч. л. - погасити оцтом
Маргарин - 0,5 пачки (розтопленого)
Сирна маса:
Сир - 1 кг
Яйця - 5 шт
Цукор - на смак
Сік лимона
Лимонна цедра
М'ягке масло - 50 гр
Ізюм
Манна крупа - 1 ст. л (без горки)
Крохмаль - 0,5 ст. л.
Кисіль в пакетику - 0,5 пакетика
Спосіб приготування:
Тісто:
Змішати всі інгредієнти і замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити у морозилку.
Сирна маса:
Сир перемолоти або збити в блендері. Додати яйця, масло, цукор, цедру і манку. Добре вимішати. Розділити на 2 частини: до одної додати крохмаль і ізюм, до іншої - кисіль (я брала вишневий).
Форма прямокутна 17 х 30.
Вистелити форму папером для випікання та змастити жиром. Половину тіста натерти або розкласти по дні форми. На тісто викласти сирну масу з крохмалем. На сир знову тісто (можна терти на терці, а можна розкачати і перенести у форму). На тісто викласти сирну масу з кисільом (на справді сирна маса у яку додається кисіль стає ніжно рожевого забарвлення - нажаль фотоапарат не передав кольору).
Випікати при темп. 180 гр - 30-40 хв.
1. Тісто можна розділити на три частини і верх сирника зробити з тіста. Я так не роблю, тому що мій чоловік не любить багато тіста у сирнику.
2. Також можна робити більшу кількість шарів
.Сырник с шоколадным тестом .
Налить в каструльку молоко (1 стакан), добавить кусочками сливочное масло (125г), какао (3 ч.ложки с верхом), поломанный черный шоколад (50г), сахар (130г). Поставить на небольшой огонь, перемешать до однородности (не варить). Смесь остудить. Добавить желтки (3 штуки), просеянную муку (2 стаканы) с разрыхлителем (1 ч.ложка с верхом). В конце очень аккуратно ввести взбитые белки (3 шт.).
Творожная масса
Творог (750г) перемолоть в блендере с сахаром (150г) до однородной массы, ввести желтки (4 желтки), муку (1 ст.ложка), крахмал (1 ст.ложка), размягченное сливочное масло (50г), в конце -аккуратно вымешивая ввести взбитые белки.
Сборка

На дно формы ввести 1/3 часть теста, на него чайной ложкой наносить творожную начинку "кляксами", залить частью шоколадного теста, снова начинку и т.д.
Выпечка
Выпекать при 180 град., на низ установить противень с водой. Готовность проверить зубочисткой. Оставить в духовке на 20 минут с полуоткрытой крышкой.
На охлажденный сырник нанести шоколадную помадку. Поместить в холодильник

Арахисово-шоколадный пляцок
Коржи делала по этому рецепту, ничего не меняла, просто готовое тесто поделила на две части и испекла два коржа.
Начинка.
Взбить до пышности 350г сливочного масла, по немногу ввести вареное сгущеное молоко (500г). В готовый крем добавить песочое печенье и жареный арахис (250г), перемешать.
Песочное печенье.
Растереть 100 г размягченного сливочного масла с 1 желтком и 3 ст.ложками сметаны, ввести муку (180г) и замесить мягкое тесто. На большой противень отщиповать маленькие кусочки теста (1.5 см), стараться, что бы они не соприкасались между собой. Испечь до золотистости при 190 град. Охладить.
Начинку разместить между двумя коржами, верх покрыть шоколадной помадкой\

ஐ♥ Вікторія ♥ஐ๑♥●•·˙ — фотографияНе обсуждать
9 сен 2001
тема ▼

Пляцок "Чеський"
1 п. масла чи маргарину (250 г)
220 г борошна
4 ст.л. сметани
2 ч.л. розпушувача
Масло посікти з борошно і розпушувачем, додати сметани і вимісити до однорідності. Тісто м'яке, мов масло. Розділити на 2 частини і поставити в холод на 2 год.
Начинка:
1 скл. маку
1 кг яблук
200 г цукру
2 ст.л. какао
2 білки
2-3 ст.л. манки
Мак змолоти в кавомолці, яблука очистити і потерти на буряковій терці, білки збити в міцну піну, додавши цукор. Змішати мак, какао і манку, додати до яблук, перемішати з білками до однорідності.
Одну частину тіста розкатати, викласти в форму, вистелену папером і змащену жиром. На неї викласти начинку і накрити другою частиною тіста. Пекти при t180С 50-60 хв.


˙•●♥๑ஐ♥ Вікторія ♥ஐ๑♥●•·˙ — фотографияНе обсуждать
15 сен 2001
тема ▼

ФОТО ИЗ ИНТЕРНЕТА.Торт Анжеліка з вишневим желе
Рецепт вичитала на одному з улюблених форумів (кукінг) у справжньої майстрині кухонних шедеврів Анжели (Anisoarа ). Це її улюблений торт, названий на її честь, а я пекла, як кажуть, за мотивами (треба ж було вставити своїх 5 копійок Підкупив перший корж - такого типу наша бабця пекла лжемедівник з варення, а пахло то, як 100% мед smile
Нижній корж:
250 будь-якого варення ( не джему) без кісточок;
1 ст.л. соди
200 г сметани
2 яйця
100 грам маргарину або вершкового масла
100 грам цукру
3 склянки (об'єм склянки 250 г) борошна
ваніль
додаємо на смак - горіхи, вишню без кісточки, родзинки, курагу, яблука ( загальна об'єм додатків - 300мл).
форма для випічки - d 26 см.
Варення+сода - збивати до збільшення, а згодом - до осідання і зменшення в обємі, потім додаємо яйця, сметану, м'яке масло (я замінила олією), збиваємо до однорідної маси, потім повільно вмішуємо просіяну муку і родзинки, горіхи, яблука - все, що приготували (у мене варення було сливове з горіхами, тому в тісто додала родзинки і яблука дрібними кубиками). Виливаємо в тортівницю і печемо 40 хв (t180).
2 шар:
800г баночка вишні у власному соці + 40г желатину (читайте інструкцію на пачці). Я давала свіжу вишню, 2 пачки польської галеретки з вишні, 1ст.л. желатину - загальний об'єм рідини (без вишні - 600г) - схватило добре!
3 шар:
2 банки згущонки збити з 200г масла і додати 30г розпущеного желатину.
У мене була 500мл баночка власної грушевої згущонки (запах - голова обертом іде), збита з 200мл масла і пачка молочного желе + мінімум молока - крем гуснув просто на очах.
Збірка: я не робила 3 окремі шари - боялася, що вишневе желе втече по бокам, тому вирізала в коржі квадрат, вибрала серединку, залила вишневим желе, що вже застигало, а м'якушку з коржа подрібнила, вимішала з 2/3 крему і виклала зверху. Посипала горішками, залила кремом і знову посипала горішками.Грушеве згущене молоко
На 5кг груш - 3кг цукру, 3л молока (брала домашнє), 1чл.л. соди - щоб молоко не зварилось.
Груші почистити від шкірки і насіннєвої серединки, порізати дрібними шматочками, або пластинками, посипати цукром, коли пустять сік - варити 1 год.
Потім додати соду, молоко, поставити на газорозсікач і на малюсінькому вогні, стоячи, немов на вахті, і помішуючи повільно наше вариво, готувати ще 4год. Вважати, щоб не пригоріло - зіпсує весь смак і запах. Потім збити в блендері, ще раз закип'ятити і розлити в стерильні банки(чесно признаюсь - збиваю блендером вже після відкриття - при потребі).
Воно рідкіше, ніж заводське-базарно-магазинне, але набагато ароматніше і солодше.
˙•●♥๑ஐ♥ Вікторія ♥ஐ๑♥●•·˙ — фотографияНе обсуждать
9 сен 2001
тема ▼

Пляцок "Бейжа"
на один корж:
1 яйце
0.5 скл. цукру
0.5 скл. кефіру (або кислого молока)
0.5 ст.л. амонію
0.7 ст.л. крохмалю
0.8 скл. борошна
1 корж - 3 ст.л.горіхів
2 корж - 2 ст.л. какао
3 корж - 3 ст.л.маку цілого
4 корж - родзинки або вишні

Амоній погасити в кефірі, яйце збити з цукром,додати решту складників, замісити рідке тісто.Випекти 4 коржа.
Крем:
400 г масла збити з банкою згущеного молока "Іриска"
або
сметана збита з цукром
Рубрики:  выпечка:

Понравилось: 2 пользователям

ЕРИКА   обратиться по имени Среда, 26 Декабря 2012 г. 00:29 (ссылка)
Спасибо!!!
94711380_0_74589_18ddadf9_M (267x200, 76Kb)
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку