-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей: 11543
Комментариев: 400
Написано: 12044


Печиво двойне

Понедельник, 05 Ноября 2018 г. 21:12 + в цитатник
1 (525x700, 75Kb)
борошно - 600 гр
ванільний цукор - 1 пачка
жовтки - 2 шт
яйце - 1 шт
маргарин - 1 пачка (250 гр)
сметана - 5 ст.л.
розпушувач - 2 ч.л.
цукор - 200 гр
Маргарин розтерти з цукром, ванільним цукром і яйцями. Додати сметану, вимішати. Додати борошно та розпушувач. Борошно додавайте потроху, може знадобитись трохи менше чи трохи більше. Тісто має бути м"яке, але легке в роботі. Розкачати тоненько тісто та з допомогою форм вирізати печиво. Половину печива робимо з отвором. Випікаємо при темп.170 гр. 10-15 хв. Одну половинку (та, що без отвору) змащуємо джемом та накриваємо іншою половинкою. Притрушуємо цукровою пудрою. Смачного!
Рубрики:  Сладкая выпечка/Печенье
Метки:  

Процитировано 2 раз



 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку