-Цитатник

Покров Пресвятой Богородицы - (5)

Покров Пресвятой Богородицы Просил Спасителя народ, В Константинополе Великом. Стоя под сво...

Оригинальный воротник крючком "колечки - (0)

Оригинальный воротник крючком "колечки" Авторов не знаю,но воротнички просто великолепные! ...

Пуловер с косами серо-зелёного цвета - (0)

Пуловер с косами серо-зелёного цвета Нестареющая классика вязания - косы на пуловере классическ...

Узоры спицами - (0)

Узоры спицами 1.

Узоры спицами - (0)

Узоры спицами

 -Рубрики

 -Приложения

  • Перейти к приложению Онлайн-игра "Большая ферма" Онлайн-игра "Большая ферма"Дядя Джордж оставил тебе свою ферму, но, к сожалению, она не в очень хорошем состоянии. Но благодаря твоей деловой хватке и помощи соседей, друзей и родных ты в состоянии превратить захиревшее хозяйст
  • Перейти к приложению Я - фотограф Я - фотографПлагин для публикации фотографий в дневнике пользователя. Минимальные системные требования: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 со включенным JavaScript. Возможно это будет рабо
  • Перейти к приложению Открытки ОткрыткиПерерожденный каталог открыток на все случаи жизни
  • ТоррНАДО - торрент-трекер для блоговТоррНАДО - торрент-трекер для блогов
  • Перейти к приложению Дешевые авиабилеты Дешевые авиабилетыВыгодные цены, удобный поиск, без комиссии, 24 часа. Бронируй сейчас – плати потом!

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Веснянка23

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 29.05.2012
Записей: 20545
Комментариев: 6853
Написано: 53114


5 порад, як зробити ваші голубці ще смачнішим

Суббота, 28 Октября 2017 г. 02:31 + в цитатник
Цитата сообщения ЕленаГОС 5 порад, як зробити ваші голубці ще смачнішими

5 порад, як зробити ваші голубці ще смачнішими

 

Українські голубці – це традиція…це асоціація з теплом домашнього вогнища та запашною стравою, якою мама частувала нас в дитинстві. А ще цю страву українці здавна готували на зимові свята.

Але щоб страва вийшла по-справжньому смачною, потрібно знати декілька суттєвих нюансів та особливостей її приготування.

Порада 1: 
Під час приготування голубців потрібно покласти на верхній шар декілька шматочків вершкового масла – страва стане значно смачнішою.

Порада 2: 
Тушити голубці на подушці з овочів. Нашинковану моркву, солодкий перець, помідори цибулю, дрібно нарізану зелень – кріп, петрушку кладуть між шарами голубців або на дно ємності для тушіння. Додають дрібку солі, трохи води з додаванням вершкового масла або рослинної олії чи сметани.

Порада 3: 
Тушити голубці можна на газовій плиті на слабкому вогні в закритому емальованому чи чавунному посуді (з товстим дном) чи гусятниці, в глибокій тефлоновій чи керамічній сковороді під закритою кришкою, підливши води з олією або зі сметаною (можна додати рублену зелень та ароматні прянощі) або в духовці на деку, додавши трохи води.

Порада 4: 
Для приготування голубців можна взяти сухе біле вино або ж натуральні соки – яблучний, виноградний, томатний, розведений водою гранатовий сік та інші за смаком.

Порада 5: 
Для приготування невеличких голубчиків можна з використати молоде листя білого винограду або ж листя савойської капусти. “Виноградні” голубці з м’ясом та рисом мають азіатське походження та називаються “долма” – вони особливо добре смакують з сметанно-часниковим соусом.

Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам приготувати по-справжньому приголомшливі голубці!

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/ = голубцы ,перец и все фаршированное =
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку