-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в юста7

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 21.08.2010
Записей: 7506
Комментариев: 238
Написано: 8057


Пляцок "Шахерезада" от Натальи Шевчук

Воскресенье, 09 Октября 2016 г. 15:34 + в цитатник
Форма 24-26 см
Для тіста:
2.5 стак муки
200 гр вершкового маргарину
0.5 стак цукру
5 жовтків
20 гр ванільного цукру
0.5 ч.л. порошку до печива
Муку просіяти з порошком для печива і посікти ножем з маргарином, додати цукор і ванільний цукор, швидко розтерти в крихту, додати жовтки, замісити тісто, розділити на 2 частини і відправити в холодильник на годину.
Розкачати тісто, викласти зверху кужутну масу (це пропорції відразу на 2 коржі)
50 гр вершкового масла
2 ст лож цукру
1 ст лож меду
200 гр білого кунжуту
В сковорідці розтопити масло з цукром, довести до легкої карамелізації (1-2 хв), додати мед і кунжут . Постійно помішуючи потримати на вогні до легкого зарумянення кунжуту ( 2-3) хв. І одразу, не чекаючи поки охолоне, рівномірно викласти на підготовлене тісто. Випікати 20 хв при 180 градусах.
Шоколадний корж:
1стакан мелених сухофруктів (у мене курага і журавлина)
0,5 стакана дрібно порізаних горіхів
200 гр чорного шоколаду
50 гр масла
Шоколад з маслом розтопити на водяній бані, змішати з горіхами і сухофруктами. Викласти у форму застелену харчовою плівкою, добре втрамбувати і покласти в холодильник на годину.
Крем:
Збити 250-300 гр масла і пів банки згущонки

Puxovaia.




1ж1 (700x585, 62Kb)
Рубрики:  Кулинария/Торты пляцки
Метки:  

Процитировано 3 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку