Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Польский пляцок из мака и яблок |
Ілюструю рецепт від oksana d
Пляцок польський з маком і яблуками
Тісто: 300 г борошна, 130 г маргарину, 2 жовтки, 100 г цукру, 2-3 ст.л. сметани, 1 ч.л. порошку до випічки. Начинка : 5 яблук, 150 г цукру, 1 склянка маку, 2 жовтки. Піна: 2 білки і 150 г цукру. З складників замісити тісто, розкачати за розміром форми. Яблука порізати плястерками, додати цукор і залити 0,5 склянки води. Варити в сиропі, щоб змякли, відцідити рідину. Мак перетерти і додати до яблук, вимішати з жовтками. Викласти на тісто. Білки збити з цукром на круту піну. Викласти зверху на начинку. Пекти 40 хв. при 180 гр. Цей рецепт я знайшла в журналі "Рецепти господині" ( від Галини Сайкевич). Я пекла його декілька раз. Він є надзвичайно смачним і готується швидко (приблизно 30хв.). Мої зауваження; всі продукти давала строго по рецепту, вийшло в мене тісто на форму 25*35см, пекла трохи довше, ніж 30 хв - приблизно 40-45, доки безе підсушилось. Смачний і нескладний рецепт. Візьміть до уваги, дівчата. |
Рубрики: | Выпечка сладкая/Пляцки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |
Исходное сообщение витрик
ДЯКУЮ,ДУМАЮ СМАЧНО!
Исходное сообщение Люся_Ширева
Пожалуйста
Спасибо
Ответ на комментарий ирина_туш
Удачной выпечкиКомментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |