-Рубрики

 -

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в ScorpyONE

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 02.07.2012
Записей: 2322
Комментариев: 26
Написано: 2349


Пляцок Романтик

Суббота, 24 Ноября 2012 г. 21:43 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок Романтик

"Романтик"

http://dreamfood.com.ua/forum/topic_2372

Форма 35/39.Вага-5,5 кг,висота-10 см.
Коричневий корж:
5 білків збити з
200гр цукру,додати
5 жовтків
1 ст борошна
3 ст л какао
Пекти два таких коржі.
Маковий корж:
2 ст маку(запарити і втерти)
10 білків збити в круту піну,додаючи
250 гр цукру
Білки легенько вимішати з маком,додати
100 гр кокосу
1 пач. порошку до печива
Пекти на пергаменті.
Безе:
8 білків добре збити,додаючи
300 гр цукру(цукор краще замінити на пудру)
2 ст л крохмалю
+1 ст порізаних горіхів(можна родзинки,кокос)
Безе сушити на пергаменті на мінімальному вогні 5-7 год. дверцята в духовці привідкрити.
Крем:Масло+варена згущонка.

P.S.«Романтик» печу більше 10 років,використавши коржі з різних пляцків.Назвала на честь сина Романа.Печу йому завжди на дні народження та іменини.Це улюблений торт моєї сім’ї та друзів.
На забаву,коли буває багато гостей печу пляцок «Вишиванку» на жовтках і «Романтик»,де йдуть білки (виходить економія на яйцях)
Торт дуже великий і смачний.
 

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/Торты

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку