Среда, 08 Декабря 2010 г. 17:21
+ в цитатник
2стакана муки
4 жовтки
100г масла
1стак цукру
1 пакет розпушувача
Продукти на макову начинку
150г маку
0.5л молока
0.5 ст цукру
50-60гр розтопленого масла
3л манки
4 білка
Повидло,800гр зефіру,100гр шоколаду
Приготування:
З даних продуктів на корж замісити тісто і викласти у форму.
Готуємо макову начинку:
Мак замочити у кип’яченому молоці і залишити на ніч набухати.Далі перетерти у макітрі до білого стану(по сучасному можна змолоти у блендері).Додати масло,манку.Білки збити з цукром окремо і лише після збивання ввести до макової маси(обережно розмішати ложкою)
Викладаємо макову начинку поверх тіста і печемо десь 40-50хв.
Остивший корж змазуємо повидлом,викладаємо половинки зефіру.Шокодад розтопити на водяній бані і полити зверху зефіра.
Мої примітки:Щоб шоколад при роботі швидко не застигав можна добавити кусочок масла або 2ст л вершків.
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-