-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Вторник, 09 Апреля 2013 г. 20:28 + в цитатник

הזיווג המושלם: מתכון מוס שוקולד חלבה

מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה!

מינימום חומרים, ומקסימום טעם. מיקי שמו מכין מוס חלבה שוקולד בלי להקציף חלבונים ומינימום זמן ומאמץ


(צילום: נמרוד סונדרס)

(צילום: נמרוד סונדרס)

דואט חלבה ושוקולד


 

חומרים ל-10 מנות:

למוס שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית אינסטנט פודינג וניל

לקרם חלבה:
100 גרם ממרח חלבה
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 כפית אינסטנט פודינג וניל

150 גרם כדורוני שוקולד כמו קליק או שוקולד מריר מגורד
100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
1. ממיסים שוקולד מריר.

2. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה (לא הקצפה מלאה).

3. מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית.

4. מחממים את ממרח החלבה במיקרוגל כ- 15 שניות ומערבבים עם כפית למרקם חלק כמו ממרח (במידת הצורך יש לחמם בעוד 15 שניות נוספות).

5. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה.

6. מקפלים פנימה את הממרח בעזרת מטרפה ידנית.

7. מרכיבים: מוזגים עד חצי גובה הכוס מן המוס שוקולד מריר.

8. מפזרים מעט קליקים קטנים או שוקולד מגורד.

9. ממלאים בקרם חלבה כמעט עד שיא הגובה.

10. מעל קרם החלבה מזלפים מעט שוקולד מומס. מעבירים למקרר לפחות לארבע שעות.


מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג להקצפה רכה



מחממים את ממרח החלבה ומקפלים פנימה בעזרת מטרפה ידנית



מקפלים פנימה את השוקולד מריר בעזרת מטרפה ידנית



יוצקים לכוסיות מוס שוקולד, קליקים, מוס חלבה ושוקולד מומס

Рубрики:  десерты

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку