-Цитатник

Без заголовка - (0)

Ароматные бомбочки для... туалета:) Рецепты Бомбочки для дезинфекции и ароматизации туалета ...

Без заголовка - (0)

Логопедия" от Ксю11111 Логопедия": Часть 1 - Игры в картинках со звуками С, Ш. 5-7...

Без заголовка - (0)

"ЛиРу": ликбез. Бродилка по дневникам №2 ЛИКБЕЗ - ликвадация безграмотности. Для просмотр...

Без заголовка - (0)

Новое Оформление дневника для Лирушников. Это более полный вариант УРОКОВ с новыми добавлениями...

Без заголовка - (0)

Более 100-та подробнейших мастер-классов по украшению пирогов и разделке теста Огромное спасибо а...

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в shuli_k

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Ссылочки_малятам Мода_и_стиль_с_Сусловым WiseAdvice

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 22.07.2011
Записей:
Комментариев:
Написано: 4792


Без заголовка

Четверг, 04 Апреля 2013 г. 23:47 + в цитатник

רקות בתנור בשלל צבעים וטעמים

6 בנובמבר 2008 מאת: פירגה

d791d798d798d794-d79ed7aad7a7d7aad7a7d7a72
כדאי להגדיל את התמונה,פשוט מרהיבה
מאפה ירקות יפהפה, אבל לא רק. טעים מיד ואפילו יום אחרי.
נאפה בתנור בשלל טעמים צבעים.

רוטב:
1/2 כוס שמן
4 כפות אבקת מרק בצל
4 כפות סילאן
2 כפות חומץ רגיל
כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק — או פפריקה חריפה לפי הטעם
כף רוטב סויה
קורט קינמון
מלח ופלפל שחור
2 ראשי שום מפורקים חתוכים לחצי או להשאיר שלמים
מערבבים ביחד.

2 עלי רוזמרין שלמים להנחה על כל הכבודה.

הירקות:
בטטות פרוסות ,  שומים שלמים,  בצלונים שלמים   או חצאי בצלים אדומים/לבנים
תפוחי אדמה קטנים חתוכים לחצי או לשלוש - להוריד נגעים
גזרים מקופים חתוכים לעיגולים
פלפלים בכל הצבעים חתוכים לרצועות עבות
סלסלת פטריות טריות חצויות או שלמות (מכניסים כ-10 דקות לפני סיום האפייה)
ניתן לשלב עוד ירקות כמו: ברוקולי, כרובית,קישואים וכו'

"טיפ" להקל על הערבוב בלי ליכלוך: מכניסים את הירקות (בלי הרוזמרין) והרוטב לשקית גדולה ומערבבים שכל הירקות יתכסו ברוטב.
מניחים על תבנית גדולה של התנור שקית "קוקי"
ויוצקים את כל התכולה לתבנית ומיישרים.
שימו לב:     חשוב:    את הניילון שערבבנו את הירקות לזרוק כמובן.
לאפות בחום 175 כשעה מכוסה בניר כסף.
להוריד ניר ולאפות עוד חצי שעה או יותר לפי הצורך
כדאי פעמיים תוך כדי אפיה להפוך את הירקות ע"י זה ש"תופסים" את 2 הקצוות הנגדיות
של שקית ה"קוקי" והופכים את הירקות
תהנו.

טועמים במטבח
עם מתכונים של פירגה

 
Рубрики:  Овощи

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку