Воскресенье, 18 Января 2015 г. 00:03
+ в цитатник

Навіть найсмачніша страва може набриднути, якщо вона робиться за одним рецептом, завжди однаково подається і т.д. Де ж творчість господині? Щоб урізноманітнити улюблені страви як ніщо інше підійдуть різні соуси і гарніри, які представлені новому номері газети «Рецепти від Оксани».
[spoiler]У номері: *Галушки зі сметаною*Перець тушкований з сиром*Фарофа*Рожеве пюре*Гарнір картопляний*Тушковані овочі*
Цибуля з чорносливом*Пюре з батату*Пюре з гарбуза*Пюре з картоплі з цибулею*Пюре з буряка і картоплі*Пюре із квасолі*Пюре з листя гірчиці*Вермішель з шпинатом і лаймом*Печена картопля з приправою з крабів*Капуста тушкована*Картопляне пюре з яйцем і маслом*Капуста цвітна смажена з сухарями*Картопляне пюре*Капустяний форшмак*Кабачок запечений*Плов «Малишок»*Рожевий рис*Перловка по-норвезьки*Котлети «Білосніжки»*Спаржа з
http://needlib.com/zhurnaly/kulinariya/40220-retsepty-ot-oksany.html
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-