Библиотека онлайн читать книги журналы статьи. Книги.
Добавить любой RSS - источник (включая журнал LiveJournal) в свою ленту друзей вы можете на странице синдикации.
Исходная информация - http://needlib.com/. Данный дневник сформирован из открытого RSS-источника по адресу http://needlib.com/rss.php?vibor_kn_jo=books, и дополняется в соответствии с дополнением данного источника. Он может не соответствовать содержимому оригинальной страницы. Трансляция создана автоматически по запросу читателей этой RSS ленты. По всем вопросам о работе данного сервиса обращаться со страницы контактной информации.[Обновить трансляцию]
For those times when you need a snack-or a dessert after a good meal, or a homemade food gift, or a way to preserve the season-you need only to stock an Irish pantry to be prepared for any occasion.
From jams and jellies to cakes, breads, condiments, and cured meats, this traditional look at feel-good foods bursting with nostalgia will satisfy your longing for something special.
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants.
After decades spent traveling throughout Thailand, Andy Ricker wanted to bring the countrys famed food stateside.
In 2005 he opened Pok Pok, so named for the sound a wooden pestle makes when it strikes a clay mortar, in an old shack in a residential neighborhood of Portland, Oregon. Ricker has since gone on to open six more wildly popular Pok Pok restaurants, and today he is considered one of the leading American voices on Thai cooking.
In this book, Kelly and Rebecca have captured the heart of social gatherings for special occasions-expressing your love for family and friends in the DIY spirit of decorating, baking, and sewing.