-Цитатник

Печень жареная в чесночном маринаде - мягкая, нежная, ароматная - (0)

Печень жареная в чесночном маринаде - мягкая, нежная, ароматная Жареная печень с румяной короч...

Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть по-другому! - (0)

Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть п...

Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, назовите, как хотите) - (0)

Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, н...

Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка - (0)

Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка ...

Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» - (0)

Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» Сегодня спешу вас порадовать...

 -Рубрики

 -Приложения

  • Перейти к приложению Я - фотограф Я - фотографПлагин для публикации фотографий в дневнике пользователя. Минимальные системные требования: Internet Explorer 6, Fire Fox 1.5, Opera 9.5, Safari 3.1.1 со включенным JavaScript. Возможно это будет рабо
  • Перейти к приложению Всегда под рукой Всегда под рукойаналогов нет ^_^ Позволяет вставить в профиль панель с произвольным Html-кодом. Можно разместить там банеры, счетчики и прочее
  • Все на карте
  • Перейти к приложению Сегодня в блогах Сегодня в блогах
  • Перейти к приложению Photoshop online Photoshop onlineДля того чтоб отредактировать картинку совсем не обязательно иметь фотошоп на комьпьютере. Это можно сделать с помощью приложения online photoshop =)

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 29.07.2010
Записей: 7199
Комментариев: 1100
Написано: 9945


Торт "Мультик"

Среда, 09 Ноября 2011 г. 23:30 + в цитатник

Торт «Мультик»

Тут фото в розрізі…
Торт «Мультик»

Необхідно:


Для лимонного бісквіта:

  • 3 яйця
  • 5 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. крохмалю
  • 2 ст.л. борошна
  • Цедра одного лимона
  • Сік половинки лимона


Для суничного бісквіта:

  • 3 яйця
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. крохмалю
  • 2 ст.л. борошна
  • 70 мл суничного сиропу


Для крему:

  • Вершки 35% жирності 300 мл
  • 150 гр творожного сиру Типу Almette або BUKO
  • Цукор 50 гр (хто любить якнайсолодше можна більше)
  • Пакетик ванільного цукру
  • 10 мл полуничного сиропу
  • 1 ч.л. лимонного соку


Для пропитування:


* 200 гр згущеного молока

Анимированная картинка
Спосіб приготування:


Спочатку займемося лимонним бісквітом.


Жовтки відокремити від білків.

У жовтки додати крохмаль, цедру одного лимона, сік половинки лимона і добре все збити.

Білки змішати з цукром .

І збивати не менше 10 хвилин, до тих пір, поки маса не стане дуже густою, як на меренги.


Жовтки з'єднати з білковою масою, обережно перемішати.

Додати борошно і знову бережно перемішати за допомогою ложки, знизу вгору, піднімаючи тісто.

Потім швиденько перекладаємо отриману масу у форму.

  І ставимо в розігріту духовку при 170 градусах на 20 хвилин приблизно.


Виймаємо, охолоджуємо.


Тепер суничний бісквіт.


Жовтки відокремити від білків.

У жовтки додати крохмаль, суничний сироп і добре все збити.


Білки змішати з цукром і збивати не менше 10 хвилин, до тих пір, поки маса не стане дуже густою, як на меренги.


Жовтки з'єднати з білковою масою, обережно перемішати.

Додати борошно і знову обережно перемішати за допомогою ложки, знизу вгору, піднімаючи тісто.

Потім швиденько перекладаємо отриману масу у форму.

  І ставимо в розігріту духовку при 170 градусах на 20 хвилин приблизно.


Виймаємо, охолоджуємо.


Готуємо крем:


Вершки з'єднати з цукром і ванільним цукром, 1 ч.л. лимонного соку, суничним сиропом добре збити до густої консистенції.

Потім додати творожний сир і добре все перемішати, щоб не залишилося грудочок!


Бісквіт, і лимонний і суничний, розрізати на круги з різними розмірами.

Тобто… З великого кола робимо коло поменше, потім з меншого ще менше…

І так до самого центру.

Має вийти кілька кілець.

Через одне кільце міняємо бісквіти:

Бісквіт лимонний, бісквіт суничний, знову лимонний, потім суничний і так до тих пір, поки не вийде смугастий "єдиний" круглий бісквіт.


Верх змащуємо згущеним молоком, кремом.

Повторити процедуру з бісквітом.

Знову верх змащуємо кремом і боки теж.

Далі торт прикрашаємо кондитерським мішком.

У центрі кольорова вафелька, її спочатку треба змочити на кілька секунд у воді, а потім кріпити на торт.     

Торт «Мультик»

Смачного!

Источник  http://cookorama.net

Рубрики:  ТОРТЫ


Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям

Аноним   обратиться по имени Среда, 15 Февраля 2012 г. 04:45 (ссылка)
Ответить С цитатой В цитатник    |    Не показывать комментарий
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку