Печень жареная в чесночном маринаде - мягкая, нежная, ароматная Жареная печень с румяной короч...
Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть по-другому! - (0)Очень вкусные тоненькие пирожки с мясом и картошечкой - очень и очень вкусно, просто не может быть п...
Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, назовите, как хотите) - (0)Нежнейшие пирожки с хрустящей сахарной корочкой «Яблоки по-королевски» (или печенье, или булочки, н...
Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка - (0)Нежнейший пирог с баклажановым муссом и грибным сыром - тесто хорошо знакомое, интересная начинка ...
Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» - (0)Очень вкусный салат на зиму из сладкого перца и яблок «В яблочко» Сегодня спешу вас порадовать...
Торт "Мультик" |
Тут фото в розрізі…
Необхідно:
Для лимонного бісквіта:
Для суничного бісквіта:
Для крему:
Для пропитування:
* 200 гр згущеного молока
Спосіб приготування:
Спочатку займемося лимонним бісквітом.
Жовтки відокремити від білків.
У жовтки додати крохмаль, цедру одного лимона, сік половинки лимона і добре все збити.
Білки змішати з цукром .
І збивати не менше 10 хвилин, до тих пір, поки маса не стане дуже густою, як на меренги.
Жовтки з'єднати з білковою масою, обережно перемішати.
Додати борошно і знову бережно перемішати за допомогою ложки, знизу вгору, піднімаючи тісто.
Потім швиденько перекладаємо отриману масу у форму.
І ставимо в розігріту духовку при 170 градусах на 20 хвилин приблизно.
Виймаємо, охолоджуємо.
Тепер суничний бісквіт.
Жовтки відокремити від білків.
У жовтки додати крохмаль, суничний сироп і добре все збити.
Білки змішати з цукром і збивати не менше 10 хвилин, до тих пір, поки маса не стане дуже густою, як на меренги.
Жовтки з'єднати з білковою масою, обережно перемішати.
Додати борошно і знову обережно перемішати за допомогою ложки, знизу вгору, піднімаючи тісто.
Потім швиденько перекладаємо отриману масу у форму.
І ставимо в розігріту духовку при 170 градусах на 20 хвилин приблизно.
Виймаємо, охолоджуємо.
Готуємо крем:
Вершки з'єднати з цукром і ванільним цукром, 1 ч.л. лимонного соку, суничним сиропом добре збити до густої консистенції.
Потім додати творожний сир і добре все перемішати, щоб не залишилося грудочок!
Бісквіт, і лимонний і суничний, розрізати на круги з різними розмірами.
Тобто… З великого кола робимо коло поменше, потім з меншого ще менше…
І так до самого центру.
Має вийти кілька кілець.
Через одне кільце міняємо бісквіти:
Бісквіт лимонний, бісквіт суничний, знову лимонний, потім суничний і так до тих пір, поки не вийде смугастий "єдиний" круглий бісквіт.
Верх змащуємо згущеним молоком, кремом.
Повторити процедуру з бісквітом.
Знову верх змащуємо кремом і боки теж.
Далі торт прикрашаємо кондитерським мішком.
У центрі кольорова вафелька, її спочатку треба змочити на кілька секунд у воді, а потім кріпити на торт.
Смачного!
Источник http://cookorama.net
Рубрики: | ТОРТЫ |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |