Պասուց տոլմա
ПОЛЬЗА РИСОВОГО ГРИБА ДЛЯ ОРГАНИЗМА - КАК ВЫРАСТИТЬ И ПРИМЕНЯТЬ РИСОВЫЙ ГРИБ - (0)ПОЛЬЗА РИСОВОГО ГРИБА ДЛЯ ОРГАНИЗМА - КАК ВЫРАСТИТЬ И ПРИМЕНЯТЬ РИСОВЫЙ ГРИБ? В моей семье мы ...
Без заголовка - (0)Без заголовка
Без заголовка - (0)Вязание кардигана Pewter,спицами ...
Без заголовка - (0)Узор для топа спицами Узор для летнего топа спицами - схема На схеме показан цент...
Без заголовка |
Тісто бісквіт:
цукор - 1 ст.,
яйце - 6 шт.,
борошно - 1 ст.,
какао - 3 ст.л.,
додати розпушувач тіста - 2 ч.л.
рулети:
Потрібно три штуки спекти, рецепт на один рулет.
Тісто бісквіт
яйце - 2 шт.,
цукор -2 ст.л.,
борошно - 2 ст.л.
Рожевий крем:
Вишня заморожена або консервована,
Ванільний пудинг заварити у вишневому соку.
Масло вершкове - 250 гр.
Білий крем:
Сливки - 500 мг,
цукрова пудра - 150 гр,
ваніль,
желатин - 25 гр.
Як приготуватиТісто бісквіт.
Яйця збити з цукром в міцну піну, акуратно ввести муку з розпушувачем і какао.
Розділити на дві частини і спекти. Можна відразу спекти, а потім надвоє розрізати.
Рулети.
Яйця збити з цукром в міцну піну, ввести муку. Можна відразу на всі три рулету збити, а потім порівну розділити. На протвинь - пергамент, змастити його олією, вилити тісто тонким шаром і спекти. Ще гарячим згорнути в рулет.
Для рожевого крему.
Злити сік з вишні замороженої або консервованої. Ванільний пудинг заварити у вишневому соку (якщо пудингу немає, то просто сік вишневий заварюєте з цукром і крохмалем, щоб було як густенькій Кіселик або покупної кисіль). Охолодити.
Масло вершкове збити і поступово додавати пудинг (або кисіль), можете сах. пудри додати за смаком.
Білий крем.
Вершки збити з сах. пудрою, ваніллю і ввести желатин (його розчинити в 100 мг теплої води).
Можна і другий крем використовувати для цього пляцка - слив. масло зі згущеним молоком або заварний крем з маслом збити.
Охолоджені рулети розгорнути, змастити рожевим кремом і по середині викласти вишні (якщо вишень немає, то мармелад червоний або желе). Всі згорнути рулетом.
Збірка
1) Темний пласт бісквіта
2) Білий крем
3) Рулети, між ними білий крем
4) Білий крем
5) Темний бісквіт
6) Обмазать кремом або на ваш розсуд
Пляцок поставити в холодильник, бажано на ніч, щоб добре крем схопився.
Приємного апетиту!
Пляцок - загальна назва різновиду кондитерських виробів, поширених в Західній Україні. Це вже не просто пиріг, але і не зовсім торт, як ми звикли його собі уявляти. Печeтся пляцок, як правило, в квадратній формі та подаeтся на стіл вже розрізаним на тістечка.
Рубрики: | торт, |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |