-Поиск по дневнику

Поиск сообщений в molarossa80

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 14.10.2016
Записей:
Комментариев:
Написано: 1068

Без заголовка

Среда, 19 Июля 2017 г. 22:53 + в цитатник
2 lb ribeye roast
1 cup regular plain yoghurt
1 tbsp salt
2 tbsp curry powder
2 tbsp paprika
2 tbsp garlic
Freshly ground black pepper
Mix all the ingredients, combine the mixture with the meat and let stand for at least 4 hours at room temperature (I usually use ziplock plastic bag). Preheat oven to 400F and roast the meat until meat thermometer reads 165F (the meat will be almost well done - I like to make sandwiches with the leftovers). When the meat is done, take it out of the oven, cover with some foil and let stand for 10 minutes for the juices to redistribute.

you can make history young, again маринад для баранины
Метки:  



 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку