Тыквенный заварной крем |
http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_pumpkin/gar...incyami-5399.html#.V24vYWsvUbe
Ну млинці, як налисники)))) тільки з гарбуза та з яблуками.... а от заварний гарбузовий крем- це для мене відкриття))) Нам він смачніший за звичайний заварний крем, спробуйте і Ви не пошкодуєте!!!!!
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Приготувати налисники з гарбузом.
Начинку:
|
Заварний гарбузовий крем: 300г гарбуза 3-5 ст.л. цукру 1 ст.молока 2 яйця 1ст.л.крохмалю 1ст.л. борошна ванілін,кориця 50-100г вершкового масла Гарбуз порізати і варити в молоці до м'якості. Перебити блендером. |
Яйця збити з цукром до білої маси,додати борошно і крохмаль. |
Ввести яєчну суміш до охолодженого гарбузового пюре. Варити до загустіння на повільному вогні,постійно помішуючи і не давати закипіти. |
Додати до гарбузового крему вершкове масло. |
Збити заварний крем ще раз блендером 2-3 хвилини. Охолоджувати помішуючи. |
Таким заварним гарбузовим кремом можна перемащувати торти, начиняти тістечка або смакувати з млинцями. |
Як на мене то смачно та корисно! І Вам смачного! |
Рубрики: | КУЛИНАРИЯ/Вкусняшки из теста |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |