-Рубрики

 -

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в len-OK65

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.04.2010
Записей: 20153
Комментариев: 19790
Написано: 45337


Тыквенный заварной крем

Суббота, 25 Июня 2016 г. 10:42 + в цитатник

http://www.chef.com.ua/recepty/konkurs_pumpkin/gar...incyami-5399.html#.V24vYWsvUbe

 
Гарбузовий заварний крем з гарбузово-яблучними налисниками  чи млинцями

Ну млинці, як налисники)))) тільки з гарбуза та з яблуками.... а от заварний гарбузовий крем- це для мене відкриття))) Нам він смачніший за звичайний заварний крем, спробуйте і Ви не пошкодуєте!!!!!

Переводчик  Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Приготувати налисники з гарбузом.
 

Начинку:
Яблука 2-3 шт. почистити та порізати.
На сковорідці розтопити вершкове масло, викласти яблука,потерти цедру лимона,цукор і протушити під кришкою до м'якості.

Намастити млинці яблуками і скласти в трикутник.

 

Заварний гарбузовий крем:

300г гарбуза
3-5 ст.л. цукру
1 ст.молока
2 яйця
1ст.л.крохмалю
1ст.л. борошна
ванілін,кориця
50-100г вершкового масла

Гарбуз порізати і варити в молоці  до м'якості.
Перебити блендером.
 
   Яйця збити з цукром до білої маси,додати борошно і крохмаль.
Ввести яєчну суміш до охолодженого гарбузового пюре.
Варити до загустіння на повільному вогні,постійно помішуючи і не давати закипіти.
Додати до гарбузового крему вершкове масло.
Збити заварний крем ще раз блендером 2-3 хвилини.  Охолоджувати помішуючи.
Таким заварним гарбузовим кремом можна перемащувати торти, начиняти тістечка або смакувати з млинцями.
Як на мене то смачно та корисно!











І Вам смачного!

 

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/Вкусняшки из теста
Метки:  

Процитировано 12 раз
Понравилось: 5 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку