Пляцок"Рождественская ночь" |
Цим рецептом поділилася дуже хороша людина весільна кухарка Марія. Переписала декілька смачних пляцків з ЇЇ зошита під назвою "Випічка Західної України."
Пишу так, як було написано в зошиті.
Печемо дві білкові паляниці і три чорні.
На одну білкову збити 3 білки і неповний стакан цукру на піну, додати 0,5 стакана різаних горіхів. Сушити 1,5 год., як бізе.
Другу спекти так само.
На чорні паляниці збити 6 жовтків з 1 стаканом цукру, додати 1 пачку розтопленого маргарину, 3 ст. лож. какао, 1 ч. лож. соди, погасити оцетом, 1,5 стакана муки. Тісто розтирати ложкою. Спекти три паляниці.
Крем:
0,5 кг. масла збити з 1 банкою вареного згущеного молока
Перемастити коржі кремом, вкладаючи вишні.
Дуже смачний пляцок.
На кожну білкову паляницю, збивала окремо. Вишень пішло приблизно 0,5 л.
Рубрики: | Кулинария/Торты Кулинария/Сладкая выпечка |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |