ПЛЯЦОК горіхово-шоколадний-бісквітно-маковий |
6 яєць
3-4 лож. мелених сухарів (суха солодка булка... і т.ін.)
1ст.лож.порошку до печива
1скл.цукру
1ст.ложки борошна чи крохмалю.
Це склад одного коржа. Таких заколотити чотири,у кожний окремо додати: мак, какао, кокосову стружку, горіхи (за смаком).
Спекти, перекласти звичайним масляним кремом.
Важливо: коржі пекти на пергаменті, білки та жовтки збивати окремо.
6 яиц 3-4 лож. молотых сухарей (сухая сладкая булка ... и т.д.) 1ст.лож.порошку к печенью 1скл.цукру 1ст.ложка муки или крахмала. Это состав одного коржа. Таких заколотить четыре, в каждый отдельно добавить: мак, какао, кокосовую стружку, орехи (по вкусу). Испечь, переложить обычным масляным кремом. Важно: лепешки печь на пергаменте, белки и желтки взбивать отдельно.
Рубрики: | КУЛИНАРИЯ/торты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |