Конец света 21 декабря 2012 года — миф или реальность - Непознанное: эзотерика, мистика и астрология - (0)
Заморозка болгарского перца - (0)
Сериал Интерны 1, 2, 3, 4, 5, 6 сезон смотреть онлайн, новые серии Интерны онлайн, Интерны все сезоны, Интерны скачать бесплатно и без регистрации - (0)
Скумбрия “7 рецептов” | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
НЕОБЫЧНЫЙ РУЛЕТ ИХ КУРИЦЫ “ВАЛЛЕТ”… | ИНТЕРЕСНОСТИ ДЛЯ ВСЕХ - (0)
Сирник шоколадно- цитрусовий |
Форма 26 см
Тісто:
3 жовтки
125 гр цукру
0,5 п маргарину
300 гр муки
4 ст л сметани
1 ст. л порошку до печива
Жовтки збити з цукром, муку і порошок розтерти в крихту з маргарином. Додати сметану, замісити тісто, покласти в холодильник на 20 хв.
Форму вистелити пергаментним папером. Дно і борти викласти тістом.(1/4 тіста залишити для верху, кладем в морозильник, щоб підмерзло)
Готуємо сирну масу:
600гр домашнього сиру змолоти
2 жовтки
100 гр розтопленого масла
150гр цукру
1 пак. ванільного цукру
2-3 ст л манної крупи
Цедра 1 лимона і 0,5 апельсина( терта)
Сік половини апельсина ( В мене сік 1 мандаринки)
Збиті 2 білки.
Далі ділимо цю масу на 2 частини .
До 1-ї додаємо 75гр розтопленого чорного шоколаду і 0,5 пач шоколадного пудингу(порошок)
До 2-ї додаємо 0,5 пач ванільного пудингу.
Викладаємо на тісто шоколадну сирну масу, зверху білу. Затираємо тістом з морозильника, випікаємо при 170 градусах приблизно 1 год . Перед розрізанням потримайте ніч в холодильнику.
Рубрики: | ВЫПЕЧКА/Творог и блюда из него ВЫПЕЧКА/выпечка западной украины |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |