-Рубрики

 -

Быстрый переход по страницам блога Тряптяляляптя:

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Тряптяляляптя

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 23.12.2010
Записей: 5533
Комментариев: 76
Написано: 6469


Торт "Рожевий фламінго"

Понедельник, 27 Декабря 2010 г. 19:58 + в цитатник
Цитата сообщения Dama_Madama Торт "Рожевий фламінго"

Автор:Лесь Кравецький               smak.ua/ru/blog/user-211644/recept-446994/tort_rozheviy_flam_ngo.html

Шаг 1
1
Випікаємо 2 коржі окремо. Для 1 коржа: 1\2 вареного буряка натираємо на мілкій терці, додаємо яйце, борошно,цедру, сметану, цукор, розпушувач, олію.
Шаг 2
2
Ось таке виходить тісто. Для кращого кольору чомусь краще відтиснути сік із вареного буряка, а в тісто використовувати лише густу бурякову масу.
Шаг 3
3
Випікати 6 хвилин у мікрохвильовці при потужності 750, але завжди перевіряємо готовність візуально і якщо треба - додаємо до випічки по 1 хвилині.
Шаг 4
4
Для крему збиваємо сметану, сир,мед, загущувач, буряковий сік ( умене - той, що відтиснутий від бурякової маси на коржі).
Шаг 5
5
Ось який крем вийшов.
Шаг 6
6
Розрізаємо кожен корж на 2 частини, промазуємо кремом. Прикрашаємо зверху за бажанням.Діаметр коржів 19 см.
Шаг 7
7
І розріз.
Шаг 8
8
Колір гарний-прегарний.
Шаг 9
9
Смачного!
Ингредиенты

1 варений середній буряк, 2 яйця, 6 ст.л. сметани, 8 ст.л. олії, 8 ст.л. борошна, 6 ст.л. цукру, 2 ч.л. розпушувача, 1 ст .л. апельсинової цедри.

ДЛЯ КРЕМУ:0,5 сметани 4 ст.л. соку вареного буряка, 1 пачка загущувача для сметани, 3 ст.л. меду, 4 ст.л. молочного сиру.
Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/рецепты для МИКРОВОЛНОВКИ

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку