Цитата сообщения Dama_Madama
Торт "Рожевий фламінго"
|
Випікаємо 2 коржі окремо. Для 1 коржа: 1\2 вареного буряка натираємо на мілкій терці, додаємо яйце, борошно,цедру, сметану, цукор, розпушувач, олію. |
|
|
Ось таке виходить тісто. Для кращого кольору чомусь краще відтиснути сік із вареного буряка, а в тісто використовувати лише густу бурякову масу. |
|
|
Випікати 6 хвилин у мікрохвильовці при потужності 750, але завжди перевіряємо готовність візуально і якщо треба - додаємо до випічки по 1 хвилині. |
|
|
Для крему збиваємо сметану, сир,мед, загущувач, буряковий сік ( умене - той, що відтиснутий від бурякової маси на коржі). |
|
|
|
Розрізаємо кожен корж на 2 частини, промазуємо кремом. Прикрашаємо зверху за бажанням.Діаметр коржів 19 см. |
|
|
|
|
Ингредиенты
1 варений середній буряк, 2 яйця, 6 ст.л. сметани, 8 ст.л. олії, 8 ст.л. борошна, 6 ст.л. цукру, 2 ч.л. розпушувача, 1 ст .л. апельсинової цедри.
ДЛЯ КРЕМУ:0,5 сметани 4 ст.л. соку вареного буряка, 1 пачка загущувача для сметани, 3 ст.л. меду, 4 ст.л. молочного сиру.