Музыкальная коллекция Nightwish_fansДневник: (1847) Музыка: (7) Видео: (36) Фотоальбом: (5194) Цитатник: (3) Лента Профиль-> |
Аудио-запись: For My Pain |
|
Wish_Mas_Ter
|
Rapiture Of Emotions |
|
|
Комментарии (1)Комментировать |
Аудио-запись: Ankie Bagger - Where Were You Last Night |
|
Wish_Mas_Ter
|
Оригинал всеми нами любимого кавера. По - моему ничуть не хуже найтовской перепевки... |
|
|
Аудио-запись: Kash - Wish Of Night |
|
|
Аудио-запись: Mlada - Angel Of Music (Aria's remake) |
|
Affectia
|
Песня, посвещённая Маэстро Туомасу Холопайнену, записанная подручным способом, из-за чего и страдает качество звука. Очень надеюсь, что эта композиция станет неофициальным гимном сообщества Музыка группы "Ария". Angel Of Music - Беспечный ангел. Этот парень был из тех,
______________________________________ |
|
|
Аудио-запись: Nightwish - The Escalipt |
|
Affectio
|
Who's there knocking at my window? The owl and the Dead Boy This night whispers my name All the dying children Virgin snow beneath my feet Painting the world in white I tread the way Gonna lose myself into a tale Come hell or high water My search will go on Play boy Voyage without an end The nightingale in a golden cage That's me locked inside reality's maze Can't someone make my heavy heart light? Come undone Bring me back to life A nightingale in a golden cage That's me locked inside reality's maze Can't someone make my heavy heart light? It all starts with a lullaby Journey homeward bound The sound of a dolphin calling Tearing off the mask of man The tower My soul guide [...?] This is who I am Escapist Paradise Seeker Farewell, time to fly Out of sight Out of time Away from our lives [Repeat Chorus] |
|
|
Комментарии (2)Комментировать |
Аудио-запись: Nightwish - Eva |
|
Korleone
|
Ну я тогда Еву выложу.. Первую песню новой Эры... |
|
|
Комментарии (10)Комментировать |
Аудио-запись: Moondance |